Επιλογή Σελίδας

12 λόγοι για να επιλέξετε τα Φροντιστήρια Σύγχρονο

26 Χρόνια Εμπειρίας – Επιτυχίες

Το φροντιστήριο ¨Σύγχρονο¨ ξεκίνησε να γράφει ιστορία από το 1994. Μας εμπιστεύτηκαν χιλιάδες μαθητές και πάρα πολλές οικογένειες, για όλα τους τα παιδιά. Το πλήθος των επιτυχόντων μας μαρτυρά τη μεγάλη μας εμπειρία στο χώρο της εκπαίδευσης. Οι ίδιοι καθηγητές, που ξεκίνησαν το 1994 στη Νίκαια την αξιοθαύμαστη πορεία του φροντιστηρίου ¨Σύγχρονο¨, μαζί με τους νέους συνεργάτες τους συνεχίζουν αυτή την απίστευτη εκπαιδευτική εμπειρία κάθε χρόνο και με μεγαλύτερη διάθεση. 26 χρόνια και συνεχίζουμε…

Έμπειρο Διδακτικό Προσωπικό

Υψηλό επίπεδο διδασκαλίας με ποιοτικό μάθημα από καταξιωμένους καθηγητές, που βρίσκονται σε διαρκή συνεργασία, και καθοδηγούν τους μαθητές στην επιτυχία.

Τοποθεσία – Ευκολία Πρόσβασης

Το φροντιστήριο ¨Σύγχρονο¨ είναι ένας μεγάλος φροντιστηριακός οργανισμός που βρίσκεται κοντά σας, σε κεντρικό σημείο της Νίκαιας, συγκεκριμένα στο Περιβολάκι (πλ. Δαβάκη). Βρίσκεται σε απόσταση 5 λεπτών με τα πόδια από τα Μετρό Κορυδαλλού και Νίκαιας (Μπλε Γραμμή) και δίπλα ακριβώς σε Στάσεις Λεωφορείου από και προς: Πειραιά – Αιγάλεω – Ρέντη – Αθήνα – Κερατσίνι – Δραπετσώνα – Πέραμα – Π. Κοκκινιά.

Προσιτά Δίδακτρα

Βρισκόμαστε κοντά στην ελληνική οικογένεια σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει, κατά τη διάρκεια αυτής της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης και φροντίζουμε με απίστευτα ανταγωνιστικές τιμές, για την ποιότητα της εκπαίδευσης που παρέχουμε, να πραγματοποιήσουμε τα όνειρα των παιδιών σας.

Ολιγομελή & Ομοιογενή Τμήματα

Τα ολιγομελή τμήματα έχουν ως στόχο την ανάδειξη της δυναμικής της ομάδας μέσα σε ένα κλίμα συνεργασίας και άμιλλας. Ανάλογα με την επίδοση των μαθητών με συνεχή παρακολούθηση της απόδοσης και της προόδου τους, ατομικά και ομαδικά, οι μαθητές χωρίζονται, ώστε τα τμήματα να είναι ομοιογενή για την καλύτερη συνεργασία κι επίδοση των μαθητών.

¨ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ¨ Εγκαταστάσεις & Μέθοδοι Διδασκαλίας

¨Σύγχρονοι¨ χώροι που σε προδιαθέτουν για μάθηση! Αίθουσες με γραφεία συνεδριάσεων για πιο άμεση επαφή και παρακολούθηση, μοντέρνα και νέα κτήρια, κατάλληλα να φιλοξενήσουν μαθητές με ασφάλεια. Νέες μέθοδοι διδασκαλίας μέσω διαδραστικών πινάκων, υπολογιστών, ίντερνετ.

Άρτια Συγγράμματα

Άρτια συγγράμματα (βιβλία σημειώσεων) για όλα τα μαθήματα, για όλες τις τάξεις, που καλύπτουν τα πάντα σχετικά με την εξεταστέα ύλη, μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια!

Συνεχή Διαγωνίσματα Προσομοίωσης

Συνεχή διαγωνίσματα στα πρότυπα των Πανελληνίων Εξετάσεων, τρίωρης διάρκειας, εκτός ωρών διδασκαλίας, με αυστηρή επιτήρηση και αντικειμενική διόρθωση από 2 (δύο) βαθμολογητές!

Σεμινάρια Επαγγελματικού Προσανατολισμού

Το δημοφιλέστερο Ψυχομετρικό Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού “ΤΡΙΟΔΟΝ” γίνεται στα φροντιστήρια “Σύγχρονο”!

Καθοδήγηση για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου των μαθητών μας!

Ψυχολογική Στήριξη & Διαχείριση Στρες

Στρες Πανελληνίων. Νόσος, προσωπική αδυναμία ή σύμπτωμα ενός οργανωτικού προβλήματος; Είναι σύνηθες φαινόμενο εν όψει των Πανελληνίων εξετάσεων οι περισσότεροι μαθητές να αντιμετωπίζουν προβλήματα ψυχοκοινωνικού χαρακτήρα. Οι εξετάσεις από μόνες τους αποτελούν μια ιδιαίτερα πιεστική, στρεσογόνα εμπειρία καθώς συνδέονται με όνειρα και ελπίδες για μια πετυχημένη επαγγελματική πορεία. Τα φροντιστήριά ¨Σύγχρονο¨ στηρίζουν και ψυχολογικά τους μαθητές τους, οργανώνοντας σεμινάρια διαχείρισης στρες με ομιλητές διακεκριμένους ψυχολόγους.

Συνεχής & Ειλικρινής Επαφή Καθηγητών-Γονέων–Μαθητών

Έγκαιρη ενημέρωση σε περίπτωση απουσίας του μαθητή. Έγκαιρη ενημέρωση σε περίπτωση αλλαγής διάθεσης ή συμπεριφοράς του μαθητή. Έγκαιρη ενημέρωση σε περίπτωση πτώσης της απόδοσης του μαθητή.

Δημιουργικό Κλίμα & Φιλικό Περιβάλλον

Δημιουργικό κλίμα και φιλικό περιβάλλον, απαραίτητες προϋποθέσεις για την εκπαιδευτική διαδικασία και μία επιτυχημένη συνεργασία με το ανάλογο αποτέλεσμα.