Επιλογή Σελίδας

Συγχρονίσου με την επιτυχία

Τo φροντιστήριo “Σύγχρονο” είναι ένας σύγχρονος, όπως άλλωστε φαίνεται κι από το όνομά του, εκπαιδευτικός οργανισμός που απευθύνεται σε μαθητές μέσης εκπαίδευσης. Ξεκίνησαν να γράφουν ιστορία με αυτή την επωνυμία από το 1994, οπότε και ιδρύθηκε το πρώτο φροντιστήριο στην περιοχή της Νίκαιας. Οι ίδιοι αυτοί ιδρυτές, καθώς και οι νέοι συνεργάτες τους συνέχισαν μέχρι και σήμερα να το διευθύνουν με μεγάλη επιτυχία.

Έτσι λοιπόν, τo φροντιστήριo Σύγχρονο, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο σύγχρονο μαθητή, μελλοντικό φοιτητή, θεωρεί χρέος του να σας γνωστοποιήσει τις μεθόδους και τον τρόπο λειτουργίας που ακολουθεί, ώστε το παιδί σας να κατακτήσει τα επαρκή εφόδια γνώσης για την εισαγωγή του στις ανώτερες κι ανώτατες σχολές.

Οι δεσμεύσεις μας, λοιπόν, απέναντι σας είναι:

– Ολιγομελή τμήματα

– Υψηλό επίπεδο διδασκαλίας από καταξιωμένους καθηγητές

– Συνεχή διαγωνίσματα στα πρότυπα των Πανελληνίων Εξετάσεων

– Ομοιογενή τμήματα

– Σύγχρονες μέθοδοι διδασκαλίας (Διαδραστικοί πίνακες, Η/Υ, κλπ.)

– Σύγχρονοι χώροι

– Άρτια συγγράμματα για όλα τα μαθήματα

– Σεμινάρια Επαγγελματικού Προσανατολισμού

– Σεμινάρια ψυχολογικής στήριξης και διαχείρισης στρες από καταξιωμένους ψυχολόγους

– Σεμινάρια και ψυχοτεχνικά τεστ για την εισαγωγή στις στρατιωτικές σχολές

– Καθοδήγηση για σωστό μηχανογραφικό

– Προσιτά δίδακτρα

– Συνεχής επαφή Καθηγητών – Γονέων – Μαθητών

Οι σύγχρονες διδακτικές μέθοδοι, το σύγχρονο περιβάλλον, η άριστη συνεργασία μεταξύ καθηγητών – γονέων – μαθητών κι οι έμπειροι καθηγητές μας, συμπληρώνουν το παζλ της επιτυχίας του μαθητή, του παιδιού σας.

Το Σύγχρονο φροντιστήριο δεν υπόσχεται απλά, αλλά εγγυάται την επιτυχημένη προετοιμασία του μαθητή για την εισαγωγή του στις ανώτερες κι ανώτατες σχολές! Το επιτελείο των καθηγητών του φροντιστηρίου Σύγχρονο σας καλεί να συγχρονίσουμε μαζί τις επιδιώξεις σας και τα όνειρα των παιδιών σας, για να έχουν τα σωστά εφόδια κι όπλα σε ένα απαιτητικό αύριο, ένα αύριο που τους ανήκει!